Webwinkel succes seminar

Elders op deze website heb ik een artikel geschreven over geld verdienen met een webwinkel. Mijn vrouw en ik hebben jarenlang een zeer succesvolle webwinkel gehad, dus ik weet waar ik over praat. Uiteraard had ik zelf eigenlijk een e-boek of cursus op de markt moet brengen hierover, maar toen ik webwinkelsucces.nl tegenkwam en zag hoeveel informatie Kees Van Dijk daar aanbiedt, heb ik het (voorlopig) maar achterwege gelaten.
Ik ben een zeer groot fan van Webwinkelsucces en kreeg onlangs een mail van Kees dat hij zijn eerste seminar gaat organiseren en wel op 24 november a.s. Ik wilde jullie dat niet onthouden. Als je (ooit) plannen hebt om een winkel te beginnen, dan moet je daar bij zijn. Waarschijnlijk kom je mij daar ook nog tegen. šŸ™‚

Uiteraard kun je je nu niet meer inschrijven. Het seminar is al lang geweest.

Over Jos Houben

Dit artikel is geschreven door Jos Houben. Jos Houben is eigenaar van deze weblog en gefascineerd door internet marketing en door geld verdienen op internet
Dit bericht is geplaatst in Geld Verdienen Op Internet. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.