Miljonair worden

Hij is er eindelijk weer. Over wie heb ik het? Ik heb het over Casper Camps.
Casper is een internet marketeer die al vele jaren veel geld verdient  via het internet. Eerst begonnen met webwinkels in de, echt waar, erotische industrie, maar daarna heeft hij zich gespecialiseerd in informatie producten. Enkele jaren geleden begon hij met zijn kennis te vermarkten via zeer uitgebreide cursussen. Die kostten maar liefst 2.000 tot 3.000 euro, maar ze waren dat ook zeker waard. Je kon er je eigen business mee opzetten en zelf veel geld verdienen via internet.

Even over de titel van dit artikel: Casper legt uit dat je miljonair kunt zijn, zonder echt een miljoen euro te hebben. Als je echt vrij bent (eigen baas en je tijd zelf kunt indelen en kunt werken waar  en wanneer je maar wilt)  en bijv. 10.000 euro per maand verdient, voel je dan niet meer miljonair dan iemand die 80 euro per week werkt en wel een miljoen op de bank heeft? Dat ben ik helemaal met hem eens!


Casper is nu terug met een zeer goedkope cursus (klik hier als je gelijk wil weten waar ik het over heb).
Met deze cursus leer je hoe je direct, al binnen een uur, kunt starten met geld verdienen, zonder zelfs maar een website te hebben.

 

Wat krijg je allemaal als je zijn cursus aanschaft?

 1. Een welkomstvideo van waarin Casper de voordelen van jouw MiljonairsModel Elite Club membership vertelt. Je zult direct in aanraking gebracht worden met hoe makkelijk het is om kruiwagens vol cashgeld je rekening binnen te rijden gebruikmakend van het MiljonairsModel!
 2. Video met daarin de details waarin Casper je laat zien hoe je direct een product kunt inzetten waar enorme vraag naar is en jou geweldige winstmarges van 60% oplevert.
 3. Hoe je jouw momentum kunt inzetten om direct 7 inkomensstromen aan kunt zetten waarmee je inkomen als een sneeuwbal groter en groter wordt en in een recordtempo.
 4. Hoe je jouw business kunt automatiseren zodat je ook geld verdient terwijl je slaapt (het Internet slaapt nooit en is mondiaal zoals je weet, en we leren je hoe je ook aan de andere kant van de wereld via het Internet geld kunt en zult verdienen, dus wanneer jij slaapt en ze aan de andere kant van de wereld wakker worden stroomt het geld gewoon binnen – hoe heerlijk is dat?!!)
 5. Een methode om binnen de eerste 48 uur meer dan €1000 aan pure netto inkomsten te verdienen, waardoor je meteen positief draait.
 6. Hoe je veel geld verdient terwijl je slaapt, leuke dingen aan het doen bent of gewoon aan het genieten bent van je vrije tijd.
 7. Toegang tot zijn bewezen hoog converterende, geautomatiseerde websites, waarmee je direct kunt inspelen op de kracht om 24 uur per dag 7 dagen per week, 365 dagen per jaar geld te verdienen zonder dat je ook maar iets weet van het Internet of ook maar ooit iemand te woord hoeft te staan (dat doet zijn marketing team namelijk allemaal voor je!)
 8. Een gedetailleerde video waarin je uitleg krijgt over inkomstenstroom 1 en inkomstenstroom 2 (uit fase 1), zodat je precies weet waarom en hoe we zoveel geld verdienen.

Ik heb net zijn Webinar gezien over deze cursus en daarin kwam een aantal mensen ter sprake die eerste week al vele honderden euro’s hebben verdiend en bovendien ook al maandelijks terugkerende inkomsten hebben van 300 tot 900 euro per maand!

Update: ik ben er natuurlijk zelf ook mee begonnen en hier beneden zie je een screenshot van mijn inkomsten in de eerste twee weken, schrik niet.

Ik heb dus in 14 dagen provisie van 6 producten, dat is 180 euro, maar wat veel belangrijker is, vanaf volgende maand 500 euro per maand terugkerende inkomsten. Dank je Casper!

(Update: intussen heb ik provisie van 43 introductiepakketten, dat is dus 1.290 euro, en al maar liefst 4.900 euro aan abonnementen!

Als dat nog even zo doorgaat heb ik binnenkort een volledig maandinkomen extra, yes!

In totaal hebben deelnemers aan dit programma al ongeveer 250.000 euro verdiend!

Je kunt je trouwens absoluut geen buil vallen, want Capser geeft een zeer bijzondere niet-goed-geld-terug-garantie:

90 Dagen 3x JE GELD TERUG Garantie

Wanneer jij het MiljonairsModel en de inkomenstromen implementeert zoals Casper je adviseert, dan is zijn garantie dat je een Extra €5.000 verdient in de komende 90 dagen.
Mocht je deze mijlpaal niet halen, om wat voor een reden dan ook, stuur hem dan bewijs dat je een eerlijke poging hebt gewaagd om zijn MiljonairsModel incl. de inkomenstromen te implementeren zoals hij je die adviseert, en dan stuurt hij je 3x je geld terug!

Mijn advies in deze: Kijk snel of het iets voor je is, want voor je het weet haalt hij hem weer van de markt of verhoogt hij de prijs.

 

Over Jos Houben

Dit artikel is geschreven door Jos Houben. Jos Houben is eigenaar van deze weblog en gefascineerd door internet marketing en door geld verdienen op internet
Dit bericht is geplaatst in aanbevolen cursussen, affiliate marketing met de tags , . Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Miljonair worden

 1. Ha Jos! Bedankt voor het delen van dit artikel, leuk dat het goed gaat! Ik las dat je gefascineerd bent door internet marketing en door geld verdienen op internet? Ben je misschien bekend met Banners Broker?

  Ik hou je blog in de gaten, keep it up!

  Coen Olde Bijvank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.