Goede landingspagina’s maken

Enige tijd geleden heb ik een review geschreven over  Facebook CPA geheimen en schreef toen al dat Erik de Vries, de maker daarvan bezig was met een uitgebreide cursus over cpa marketing (cost per action).  Dit is de tweede cursus in dit drieluik. Ik heb een review copy gekregen en de cursus doorgenomen en ben, net zoals bij zijn vorige cursus, weer razend enthousiast. Hij legt echt tot in de details uit hoe je de landingspagina’s maakt. Ken je die aanbiedingen waarin ze jouw provincie of zelfs jouw plats noemen? Geotargeting noemen ze dit. Erik leert je precies hoe je dit ook kunt doen, maar uiteraard leert hij nog veel meer. Ik wist niet dat er zo veel te leren was over landingspagina’s.

Waarom landingspagina’s?

Je kunt natuurlijk iemand vanuit een advertentie rechtstreeks naar het offer sturen, maar als je een goede landingspagina maakt waar je extra informatie toevoegt, ben je aan het presellen en maak je de lezer warm voor de aanbieding, waardoor de conversie hoger is en exponentieel kan stijgen.

Wat houdt de cursus dan in?

Op dit moment bestaat de cursus uit bijna 20 video’s (deze duren echter geen uur per stuk), diverse scripts, 30 kant en klare landingpage templates in html en psd en diverse graphics. Daar naast nog eens meer dan 10 video’s uit de cursus Facebook CPA geheimen.

CPA 101 essentials

Dit deel is eigenlijk een onderdeel van de cursus Facebook CPA geheimen, maar dat krijg je hier gratis nog eens bij. CPA Essentials behandelt heel wat technische aspecten, maar gelukkig hoef je zelf niet technisch te zijn, want Erik legt alles haarfijn uit. Je vindt er de volgende submodules:

  1. Domein en VPS Hosting (4 video’s)
  2. Website uploaden en email setup (5 video’s)
  3. Tracking en Prosper 202 (2 video’s). Super belangrijk, meten is weten
  4. Aanmelden CPA netwerken (1 video+tips). Ik ben al diverse keren geweigerd door Amerikaanse netwerken, maar met deze tips lukt het zeker
  5. Demografisch onderzoek (2 video’s)
  6. Stay organized (1 video)

Filezilla

Uitleg  over het gebruik van Filezilla

Scripts

Uitleg  over het gebruik van diverse scripts, zoals het geotargeting script, een audio script, een chatbox script en een browser resize script

Landingpages

Hier gaat het natuurlijk om. Deze module bestaat uit 15 video’s waar in Erik je tot in de puntjes alles uitlegt. Hij toont je hoe je de landingspagina’s die je van hem krijgt kunt aanpassen, waar je op moet letten, hoe je ze uploadt, hoe je een autoresponder opzet  integreert en hoe je Facebook verkeer naar je landingspagina’s genereert.

24/7 print geld methode

Snel geld verdienen kan echt. Met deze bonus module toont Erik je hoe je binnen 24-48 uur geld kunt verdienen.
Zoals je ziet is dit een zeer uitgebreide cursus over iets waarvan ik dacht dat het iets heel simpels was.
Hier zie je een schermafdruk van de cursus (klik op het plaatje voor een vergroting):

Concluderend kunnen we zeggen dat deze cursus zeer compleet is. Voor slechts 47,- € ben je de man/vrouw en ik vind dit echt een koopje.

Als extra kun je ook nog eens een uur coaching van hem krijgen, iets wat ik zonder meer zou doen, tenzij je geen hulp kunt gebruiken bij het opzetten van CPA campagnes en landings pagina’s.

Naschrift: Erik is blijkbaar gestopt met deze cursus, jammer, want ik vond hem echt goed.

Over Jos Houben

Dit artikel is geschreven door Jos Houben. Jos Houben is eigenaar van deze weblog en gefascineerd door internet marketing en door geld verdienen op internet
Dit bericht is geplaatst in aanbevolen cursussen, Geld Verdienen Op Internet, Reviews. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.