Geld Verdienen Op Internet Via MLM

Ik heb jaren geleden een aantal methodes van MLM geprobeerd. MLM staat voor Multi Level Marketing en wordt ook wel netwerk marketing genoemd. Veel mensen denken dat het een piramidesysteem is (en die zijn illegaal), maar dat is niet zo. Bekende MLM netwerken zijn Tupperware, Hearbalife en Amway.
Bij de legale MLM netwerken gaat het er om dat je enerzijds zelf producten verkoopt en anderzijds een netwerk onder je opbouwt van wederverkopers waar jij ook weer provisie over krijgt. Zij doen vervolgens hetzelfde en ook daar krijg jij weer provisie over. Dit gaat meestal tot 5 of 6 niveau’s diep. Zo krijg je dus een soort pyramide. Vandaar dat mensen dit vaak piramidesystemen noemen, maar zoals gezegd zijn deze netwerken daar niet meer te vergelijken. Bij een illegaal piramidesysteem leggen de mensen geld in, waarbij ze meestal een extreem hoog rendement wordt beloofd en na een tijd gaat de oprichter met het geld er van door.

Als deelnemer van een MLM systeem moet je meestal zelf eerst voor een behoorlijk bedrag de producten kopen en is het de bedoeling dat je die zelf ook gebruikt (en verkoopt). Doordat je ze zelf gebruikt en merkt hoe goed ze zijn, ben je enerzijds een vaste klant in het netwerk en anderzijds kun je de producten goed promoten, want je kent zelf de voordelen er van.
Dat je zelf meestal eerst een behoorlijk bedrag moet investeren (dit kan variëren van 100 to 600 euro) vind ik gelijk een van de grootste nadelen.
Je kunt er best veel geld mee verdienen, mits je als een van de eerste in het netwerk zit (in ieder geval bij jou in de buurt.

Ik ga eigenlijk veel te lang door over deze offline MLM, want deze site gaat immers op ‘geld verdienen op internet’ en de vraag is of er ook MLM systemen zijn die volledig via internet gaan. Ja, die zijn er natuurlijk inmiddels ook. Deze variëren van complete webwinkel systemen tot eenvoudige systemen. Zo was er niet zo heel lang geleden een systeem erg in waar je goud kon kopen. Als vervolgens mensen via jou link zich ook aansloten kreeg je hier provisie over, maar ook over het netwerk dat zich vervolgens onder jou opbouwt. Ook heb ik ooit pillen verkocht die het brandstofverbruik zouden doen verminderen. In feite zijn deze systemen een combinatie van affiliate marketing en netwerk marketing.

Een netwerk wil ik nog even toelichten en dat is MLM4All. Het kost je 50 euro om mee te doen en dan krijg je 10 euro per aangebrachte persoon en 10 euro per persoon in de onderliggende 3 niveau’s. Dus als je 6 personen hebt op het eerste niveau en die hebben ook allemaal 6 personen, dan heb je 15.540 verdiend. Dit moet eigenlijk best haalbaar zijn, het is alleen jammer dat je geen invloed hebt op de niveaus onder je, om die een beetje extra te stimuleren.
Oh ja, voor die 50 euro krijg je ook een  pakket met video’s en pdf’s over waar je gratis kunt adverteren en uitleg over zoekmachine marketing en nog van alles. Dat moet wel, anders zou het immers een piramidesysteem zijn.
Ik ben net begonnen en op dit moment  heb ik al 29 mensen in mijn eerste lijn die zich hebben aangemeld, maar helaas hebben er uiteindelijk maar een paar betaald. Ik moet kijken of ik de rest nog over de streep kan trekken.
Als je ook geïnteresseerd bent, klik dan hier om naar MLMAL4L te gaan. Die 50 euro heb je echt zo terug verdiend.
EDIT: vanaf 3-9-2012 doen de links naar MLM4ALL het niet meer. het domein of hostingaccount zijn opgeheven. Fijne gast die Eric Dieperink. Ik heb nog geld van hem tegoed…..

Onlangs kwam ik een , voor mij, nieuw MLM netwerk tegen, genaamd Organo Gold koffie. In Amerika bestaat het al sinds 2008, maar het is pas onlangs naar Europa komen overwaaien. Dit betekent dat, wanneer je nu instapt, je bovenaan de ladder komt.
Organa Gold Koffie speelt in op de Wellness trend die al jaren aan de gang is. Het gaat om gezonde koffie waar speciale ingredienten aan toegevoegd zijn.
Heel bijzonder is het verdienmodel. Er zijn maar liefst 8 bonussen waar je geld mee kunt verdienen en maar 78% van de omzet wordt terugbetaald aan het netwerk. Dit is werkelijk uniek, meestal wordt 50% uitbetaald. Wil jij mee profiteren van deze nieuwe mogelijkheid, kijk dan snel op www.ogkoffie.nl.

 

Over Jos Houben

Dit artikel is geschreven door Jos Houben. Jos Houben is eigenaar van deze weblog en gefascineerd door internet marketing en door geld verdienen op internet
Dit bericht is geplaatst in Geld verdienen methodes, Geld Verdienen Op Internet, MLM met de tags . Bookmark de permalink.

2 reacties op Geld Verdienen Op Internet Via MLM

 1. Tony schreef:

  Zaken doen?
  Op de ouderwetse manier ?
  Handje klap .Geen grafiekjes met ^^4%-2.6% maar iets nieuws op de markt brengen en slim zijn?
  Jaartje hard werken en onszelf kopieeren en de zaak begeleiden?
  0032485842899?
  Grtjs , Tony

 2. Jos Houben schreef:

  Is MLM zeker? Dan is het niks voor mij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.