Geld verdienen met Facebook ads

Onlangs kreeg ik het product Facebook Ads Lab onder ogen. De maker van de cursus, Stefan Heurterre, beweert 500 euro per dag te verdienen met Facebook advertenties. Ik dacht “daar heb je er weer zo ene, een hoop geblabla, echt op zijn Amerikaans, en dat zal wel weer vies tegenvallen”. Nou, heb ik het even mis. Dit had had ik echt niet verwacht. Het is een zeer uitgebreide cursus, waarover later meer, maar hij laat echt precies zien hoe hij met één Facebook campagne meer dan 500 euro per dag verdient.
Ik vond dat hij met zijn drie gratis video’s al veel liet zien, maar als je zijn cursus aanschaft, laat hij het achterste van zijn tong zien. De cursus beslaat in totaal uit meer dan 30 video’s variërend van enkele minuten tot een bijna een half uur (dat is er maar eentje, hoor).

De cursus is (voorlopig opgedeeld in 5 modules (er volgen er later nog meer):

Hieronder zie je het members gedeelte. Klik op het plaatje om een groter figuur te zien.

 

 

 

 

 

 

 

Module 1 Hoe maak je een Facebook advertentie

Deze module  bestaat uit 5 video’s. Uiteraard is dit de basis, hoe zet je een campagne op, hoe maak je een advertentie, hoe kun je je doelgroep targetten (echt een voordeel van Facebook t.o.v. Google), wat voor een budget kun/moet je kiezen en hoe kun je je advertenties plannen.

Module 2 De verschillende soorten campagnes

In deze module komen alle verschillende soorten campagnes aan het licht. Ik wist niet dat er zoveel verschillende soorten waren. Ik heb zelf enkele jaren geleden op Facebook (niet zo succesvol…) geadverteerd, maar toen was het een stuk makkelijker. Aan bod komen de click campagne, de like campagne, de aanbevelings campagne, de free branding campagne, en de sponsored post campagne.

Module 3 Facebook Ads basis technieken & Tips

De meest uitgebreide module. Het eerste deel, Facebook Ads Basics, bestaat uit 9 onderdelen. Ik ga ze niet allemaal opnoemen, maar denk hier aan “waarom Faceboods ads en niet Google”, doelgroepen, budgetten en facturering.
Daarna  bespreekt hij FB advertentie’s afwisselen,  hoog budget Instellen, maxiumum uitgave per dag, het Facebook funnel systeem (misschien wel het belangrijkste onderdeel), disclaimer niet vergeten!, de anti hack oplossing en tot slot”Hoeveel Actieve Ads?”.

Module 4  List building technieken

Hierin leer je kunt werken met E-mail providers als A-weber en hoe je deze kunt integreren op je Facebook (fan_pages). Ook bespreekt hij Optimize Press, een ideaal WordPress thema om producten mee te lanceren.

Module 5 De 500 euro per dag Campagne

Dit is hem dan, hier begon ik mijn review mee. Hier laat Stefan exact zien hoe hij meer dan 500 euro per dag verdient met één eenvoudige Facebook campagne. Maar ook hoe hij meer dan 1000 nieuwe nieuwsbrief inschrijvers op 1 dag scoort en nog enkele andere zeer interessante tips.

Conclusie

Al met al ben ik zeer onder de indruk. Aangezien ik zelf een aantal mislukte poging achter de rug heb met het adverteren op Facebook (dat wil zeggen, ze waren niet rendabel, en daar gaat het toch om), ga ik het zelf zeker ook proberen. Ik denk niet dat ik direct 500 euro per dag ga verdienen. Ik ga er van uit dat je toch ook eerst enige ervaring moet opdienen en e.e.a. moet uitproberen, maar ik ben wel zeer enthousiast.
Je raadt het al, ik kan je deze cursus dus van harte aanbevelen.

Bekijk zeker eerst de gratis video’s, die krijg je immers voor niets.

Graag hoor ik je reacties hier beneden.

Over Jos Houben

Dit artikel is geschreven door Jos Houben. Jos Houben is eigenaar van deze weblog en gefascineerd door internet marketing en door geld verdienen op internet
Dit bericht is geplaatst in Reviews. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Geld verdienen met Facebook ads

  1. niels schreef:

    Nuttige informatie en eerlijk tegelijkertijd

    ga zo door en ik zal steeds een kijkje komen nemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.