Facebook cpa geheimen review

Enige tijd geleden werd ik benaderd door Erik de Vries, de maker van Facebook CPA geheimen. Erik is bezig met een uitgebreide cursus over cpa marketing (cost per action). Ik meen dat het een drieluik gaat worden en Facebook CPA geheimen is de eerste in deze reeks.
Ik ben aangenaam verrast door de inhoud, maar vooral ook door de prijs (daarover later meer).

Wat is CPA Marketing?

CPA marketing betekent dat een aanbieder een bedrag betaalt per actie die je uitvoert. Dat kan zijn het bestellen van een gratis product, het inschrijven op een nieuwsbrief, het downloaden van een bestand, het invullen van een enquete of het aanvragen van een offerte. De bedragen die je er voor krijgt varieren van bijv. 1 euro tot tientallen euro’s voor leads naar bijv. hypotheek offertes (op dit moment natuurlijk niet meer….).
Groot voordeel van CPA marketing is dat je geen website nodig hebt (kan overigens wel handig zijn).

Omdat de vergoedingen over het algemeen niet zo hoog zijn, is het betaald adverteren hiervoor niet zo interessant, tenzij je weet hoe het moet. Als je dit goed beheerst, kun je veel honderden euro’s per dag verdienen en hier makkelijk van leven. Maar, zoals gezegd, je moet wel weten wat je doet. Ik heb zelf vroeger ooit op Facebook geadverteerd. In het begin liep het nog aardig, na mijn eerste conversie had ik nog winst, maar daarna bleef mijn tweede uit en ben ik op een gegeven moment maar gestopt, want ik legde er teveel op bij. Had ik toen geweten wat Erik allemaal vertelt in zijn cursus, dan was het misschien heel anders gelopen en was ik nu al lang full time internet marketeer.
Een van de  dingen die erg belangrijk zijn  is het tracken, meten is namelijk weten. Door continu te meten kun je je campagnes bijsturen en een steeds beter rendement halen en daar gaat het allemaal om.

Wat houdt de cursus dan in?

Op dit moment bestaat de cursus uit bijna 30 video’s (deze duren echter geen uur per stuk) en er is ook een begeleidende pdf.

CPA 101 essentials

CPA Essentials behandelt heel wat technische aspecten, maar gelukkig hoef je zelf niet technisch te zijn, want Erik legt alles haarfijn uit. Je vindt er de volgende submodules:

 1. Domein en VPS Hosting (4 video’s)
 2. Website uploaden en email setup (5 video’s)
 3. Tracking en Prosper 202 (2 video’s). Super belangrijk, meten is weten
 4. Aanmelden CPA netwerken (1 video+tips). Ik ben al diverse keren geweigerd door Amerikaanse netwerken, maar met deze tips lukt het zeker
 5. Demografisch onderzoek (2 video’s)
 6. Stay organized (1 video)

Module 1: Introductie (2 video’s)

Module 2: Offers kiezen (3 video’s)

Module 3: Campagnes opzetten  (5 video’s)

Module 4: Optimaliseren Creatives (1 video)

Module 5: Tips & Tricks (1 video)

Module 6 : VIP+ (upgrade)
In deze module neemt Erik je bij de hand en toont hij je hoe hij live campagnes aanmaakt die winstgevend zijn en die jij zo kunt overnemen!

Bonus

Deze bonus module bestaat uit:

 1. Bonus website downloaden
 2. FB Ad coupons
 3. 24/7 Print geld methode (3 video’s)
 4. Ultimate Social Media Plan +

Zoals je ziet is dit een zeer uitgebreide cursus, maar hierna ben je dan ook in staat om zelf een volwaardig inkomen op te bouwen met CPA Marketing.

Hier zie je een schermafdruk van de cursus (klik op het plaatje voor een vergroting):

Een van de grote voordelen vind ik dat je geen website nodig hebt en dat je volledig onfhankelijk bent van Google. Ik heb zelf behoorlijk wat affiliate websites, maar een deel daarvan is gezakt in de rankings na de Panda en Penguin update van vorig jaar en dat heeft me een smakt geld gekocht. Met CPA heb je daar geen last van.
Je mag ook je verkeer sturen naar een Opt-in pagina om e-mails af te vangen, dat mag bijv. bij Google Adwords niet.

Concluderend kunnen we zeggen dat deze cursus zeer compleet is. Voor slechts 67,- € ben je de man/vrouw en ik vind dit echt een koopje. Ik moet er wel nog bij zeggen dat je behalve de aanschaf van de cursus ook nog een VPS dient aan te schaffen. Volgens Erik kost dat 45 $ per maand, maar misschien kun je dit ook goedkoper krijgen. Uiteraard dien je ook nog geld te investeren in de Facebook campagnes, maar dat heb je er hopelijk snel genoeg uit (houd er rekening mee dat je in het begin ook verlies kunt draaien, maar geef niet gelijk de moed op).

Wil jij ook graag een volledig inkomen online verdienen zonder je druk te maken over Google rankings en Google penalties?
Kijk dan snel of Facebook cpa geheimen iets voor jou is.

Naschrift: Zo te zien is Erik gestopt met het beschikbaar stellen van deze cursus. jammer, maar het is niet anders.

 

Over Jos Houben

Dit artikel is geschreven door Jos Houben. Jos Houben is eigenaar van deze weblog en gefascineerd door internet marketing en door geld verdienen op internet
Dit bericht is geplaatst in aanbevolen cursussen, Reviews. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Facebook cpa geheimen review

 1. Bram van Popering schreef:

  Deze cursus is door mij 2 maanden geleden aangeschaft en ik heb direct kennis gemaakt met de auteur en cursusleider Erik de Vries. Na een jaar van zoeken en uitproberen van de alles belovende tot slapend rijkmakende cursusprogramma’s, is het bijzonder fijn vast te mogen stellen dat je eindelijk een realistisch pakket in handen hebt gekregen.

  Erik de Vries loodst je stap voor stap door de cursusonderdelen heen. Dit doet hij op een buitengewoon rustige en duidelijke wijze. De opbouw is logisch, verhelderend en inhoudelijk tastbaar. Na de eerste onderdelen gaf mij dit direct het gevoel van zekerheid.

  Zeker wanneer je veel basiskennis mist, zowel van de internetmarketing als van de toegepaste computertechniek is een goede sturing en ondersteuning van groot belang.
  Ik mag zeggen ik heb in een maand tijd meer geleerd dan in een heel jaar.
  De support van Erik is buitengewoon goed en snel. Er is dus geen sprake van tijdverlies.

  Deze cursus inclusief de support is een absolute eye-opener voor iedereen die een degelijke en zeer betaalbare opstart zoekt in de wereld van de internetmarketing.
  En dan blijft loon naar werken niet achter.
  Ik heb me voor het volgend nieuwe cursusprogramma al ingeschreven. Het werkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.