De ultieme Facebook videotool

Facebook is op dit moment het social media platform met de meeste leden en natuurlijk ook het meest gebruikte. Daarnaast zijn video’s heel populiar en daarmee natuurlijk Youtube.

Onze landgenoot Wilco de Kreij heeft een tool gelanceerd waarmee je Facebook marketing wel heel erg kunt verbeteren. Je weet dat je op Youtube zelf en normaal op op Facebook alleen filmpjes kunt plaatsen, maar er geen links op kunt zetten, laat staan mensen kunt laten inschrijven op je nieuwsbrief.

Wel, met Videoskin, de tool van Wilco, kan dit dus wel allemaal en je kunt er nog veel meer mee. Behalve dat je de video’s op Facebook kunt zetten, kun je ze, via een truukje, overigens ook op je eigen website zetten. Binnenkort wordt dit een standaard functionaliteit, maar nu moet dit dus via een omweggetje.

De mogelijkheden zijn echt enorm, je zult er versteld van staan. In plaats van het zelf allemaal uit te leggen, laat ik dit liever gelijk door Wilco doen.

Bekijk hier de mogelijkheden van Videoskin en oordeel zelf of het iets voor jou is.

Oh ja: je kunt het nu nog aanschaffen met levenslang toegang, maar binnenkort kan het alleen nog maar via een maandelijks abonnement.
Oh ja 2: Er zijn al meer dan 500 licenties verkocht, dat zegt wel hoe populair dit is.

Over Jos Houben

Dit artikel is geschreven door Jos Houben. Jos Houben is eigenaar van deze weblog en gefascineerd door internet marketing en door geld verdienen op internet
Dit bericht is geplaatst in Reviews. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.