De beste internetmarketeer van Nederland?

Ik ben een hele grote fan van Eelco de Boer. Of hij de beste Internet Marketeer van Nederland is? Dat weet ik niet, dat is ook moeilijk te beoordelen, want hoe bepaal je dat? Is dat degene die het meeste geld verdient (dan kom je al gauw uit bij de Marketing managers van Wehkamp, Bol, enz) of diegene die de succesvolste campagnes heeft gelanceerd.
Ik doel meer op de marketeers die zich in de markt van digitale Informatie  bewegen en dan heb ik het over mensen als Eelco de Boer, Tonny Loorbach, Tom en Eduard, Casper Camps, JP, Karel Geenen en Tom Lassing (hoewel de laatste zich heel erg heeft gespecialiseerd in beleggen).
Er zijn er bij die van de daken schreeuwen dat ze de best verdienende Internet Marketeers van Nederland noemen, terwijl ze dat misschien niet eens zijn.
Nee, geef mij dan maar Eelco. Ik volg Eelco al vele jaren en ik vind dat Eelco (en Tonny ook, maar dat is zijn ex medewerker/compagnon) het meest bij zichzelf is gebleven.
Hij vertelt nu hoe hij zijn eerste miljoen in een jaar (!) heeft verdiend.
(Klik hier als je zijn verhaal wilt lezen).

Zijn succesverhaal is heel boeiend en een voorbeeld voor iedereen. Wat echt indrukwekkend is dat Eelco met relatief weinig tijd heel veel geld verdient. Hij viert ongeveer de helft van het jaar vakantie! Dat wil niet zeggen dat hij niet hard werkt, dat doet hij van tijd tot tijd zeker, maar hij bezig met zijn hobby en kan er erg royaal van leven. Eelco is iemand waar je echt een voorbeeld aan kunt nemen. Hij heeft het vak (ook) met vallen en opstaan geleerd. In het begin kon hij niet focussen en op een gegeven moment had hij veel personeel. Later heeft hij zelfs een cursus time management verkocht (en weggegeven, geloof ik) en nu heeft hij geen vast personeel meer.

Ik ben stiekem ook wel een beetje jaloers op Eelco, eigenlijk onterecht. Ik heb namelijk ook heel veel gelezen en geleerd en ben ik ook redelijk succesvol, maar daar waar Eelco heeft gefocust en actie heeft ondernomen, richt ik me nog op teveel dingen tegelijk en wil alles te perfect doen (maar schrijf ik later wel een ander artikel over).

Ik kan nu wel het hele verhaal van Eelco hier gaan neerzetten, maar ik vind dat je dit het best zelf kunt lezen.
Klik hier om te lezen hoe Eelco de boer zijn eerste miljoen in een jaar heeft verdiend.

 

Over Jos Houben

Dit artikel is geschreven door Jos Houben. Jos Houben is eigenaar van deze weblog en gefascineerd door internet marketing en door geld verdienen op internet
Dit bericht is geplaatst in Geld Verdienen Op Internet met de tags . Bookmark de permalink.

2 reacties op De beste internetmarketeer van Nederland?

  1. James schreef:

    Eelco de Boer is een marketeer die ik ook volg. Al jarenlang. Doet opzich goed werk. Verspreid goede informatie. Geeft goede tips over internet marketing. Zijn e-book “het ideale verdienmodel” is een must-have voor iedereen die wil leren hoe je geld kan verdienen met het verkopen van e-books, de informatie marketing business. Momenteel plaatst hij dagelijks nieuwe video’s op zijn blog, daar hou ik wel van. Een beetje leven in de brouwerij en lekker veel leren.

  2. sander schreef:

    Ik vind Elco de boer ook een goede imer, hoewel ik casper ook goed vind. Maar mag Mitchell van internetmiljonair ook niet vergeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.