Alles in een marketing systeem

Als je kijkt wat je allemaal nodig hebt om een affiliate marketing site op te zetten of een eigen site, al dan niet met webshop, kom je tot het volgende:

  • Fatsoenlijk hosting abonnement
  • Webshop systeem
  • E-mailprovider met autoresponder
  • Programmeur
  • Ontwerper
  • Ledensysteem
  • Evt. advies
  • Vergeet ik nog iets?

Bij elkaar minstens 100 euro per maand en een hoop initiële kosten.

Deze week kreeg ik een systeem te zien waar dit allemaal in zit en wat hier maar een fractie van kost. Waar heb ik het over? Ik heb het over het eMarketing Website Systeem van Ramses van der Werf.

Wie is Ramses van der Werf?

Ik heb Ramses in 2010 leren kennen. Hij heeft me toen op weg geholpen met affiliate marketing en mede dankzij hem heb ik een tijd goed geld verdiend. Ramses was toen echter al jaren bezig en verdiende zijn boterham toen al fulltime via internet. Hij heeft diverse eigen producten op de markt gebrachten veel mede ondernemers geholpen bij hun eerste schreden op het internet. Als je zijn naam googlet zul je ook alleen positieve reacties vinden. Hij is super eerlijk, zeer behulpzaam en blijft altijd dicht bij zichzelf.

Wat is het eMarketing Website Systeem?

Waar het allemaal op neer komt is dat je in één klap af bent van alle technische rompslomp. Alles waar jij tegenop ziet wordt je uit handen genomen, dus jij hoeft je alleen maar te focussen op je marketing.

Behalve een compleet website systeem (geoptimaliseerd voor zoekmachines (seo)) krijg je ook nog eens een webwinkelmodule en zelfs een membershipmodule en een e-mail marketing systeem (dingen die ik dus allemaal los heb aangeschaft) .

Kijk hier waar ik het over heb

Maar dat is nog niet alles: behalve bovenstaande ontvang je ook de 8 delige CashCode videocursus en 24/7 hulp en ondersteuning…

Eerlijk gezegd: ik wou dat dit er eerder was geweest, het zou me veel tijd en geld hebben bespaard.

Voor de prijs hoef je het niet te laten. Wil je weten wat het kost, kijk dan snel hier.

Over Jos Houben

Dit artikel is geschreven door Jos Houben. Jos Houben is eigenaar van deze weblog en gefascineerd door internet marketing en door geld verdienen op internet
Dit bericht is geplaatst in Reviews. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.